top of page
avatars-000297084389-6ctqtv-t500x500_edi

PETROS LYMPERTAS

Yoga- en pilatesdocent

Tekstje over Petros komt binnenkort!

IMG_4864.png
Luuk.jpg

LUUK VAN DEN BROEK

Yogadocent

Luuk beoefent yoga sinds 2018. Aanvankelijk om flexibiliteit terug te krijgen. Het bleek een gamechanger. Hij merkte dat lichaam en geest nauw verbonden zijn en dat yoga meer positieve effecten op beide heeft dan flexibiliteit alleen. Die ervaring wil hij graag delen met anderen. In 2021 rondde hij zijn docentenopleiding af.Naast docent hot yoga, is Luuk vinoloog, Reiki healer en gepassioneerd hobby chef.

DIT ZIJN JE DOCENTEN

Jouw experts voor je yogalessen

We hebben een kwalitatief mooi team van docenten voor jou. We blijven ons versterken door bijscholing, het werken aan onze eigen yogapractice en het in contact blijven met wat er buiten onze muren afspeelt.

Kennis, kwaliteit en interesse in jou zijn onze drie speerpunten en grondbeginselen voor een goede yogales.

bas dorlandt bikram hot yoga docent teac

BAS DORLANDT

Eigenaar Home of Yoga

Bas heeft jarenlang als professioneel danser en choreograaf gewerkt in binnen- en buitenland. In 2004 heeft hij zijn eerste yogales gevolgd en sindsdien is yoga niet meer weg te denken uit zijn leven. Na het behalen van zijn docentendiploma in Los Angeles in 2013 is hij fulltime docent bikramyoga, hathayoga en Vinyasa Krama. Hij heeft lesgegeven in Utrecht, Amsterdam, Los Angeles, San Francisco, Warschau en Bali. Het hebben van een eigen yogaschool leert hem hoe mooi het is om anderen het inzicht te geven om gelukkiger en gezonder te worden. Hij zet zich dan ook ten zeerste in om yoga in Den Bosch stevig op de kaart te zetten.

avatars-000297084389-6ctqtv-t500x500_edi

PETROS LYMPERTAS

Yoga- en pilatesdocent

Petros ontdekte yoga 20 jaar geleden op een klein Grieks eiland en sindsdien werd hij verliefd op yoga en sindsdien is hij niet meer gestopt met oefenen. In 2011 verhuisde hij naar Nederland en volgde hij verschillende lerarenopleidingen als Vinyasa Flow, Hot Hatha, Restorative Yoga en Pilates.

Petros' lessen zijn speels en leuk omdat hij je probeert weg te halen van de stress van de dagelijkse routine en je ontspannen en verfrist te laten voelen. Hij verwelkomt mensen van alle leeftijden, vormen en fysieke capaciteiten. Zijn concept is dat yoga draait om innerlijke rust en stabiliteit en dat je je op je gemak voelt. Hij moedigt je onderweg aan tijdens je yoga practice om je te helpen blijven groeien en je lichaam en geest weer op te laden.

portret AD Yoga.jpg

ANDRIETTE DOBBELSTEEN

Yogadocent

Andriette was meteen verkocht aan Hot Yoga nadat ze de eerste lessen gevolgd had bij Home of Yoga. Na altijd veel diversiteit aan sport te hebben beoefend kwam hier voor haar alles samen: beweging, lenigheid, kracht en ontspanning vielen in elkaar. Met een druk bestaan als ondernemer en een gezin is dit dè plek waar ze tot zichzelf kan komen. Deze verandering sindsdien is goed voelbaar voor haar, zowel fysiek als mentaal. Toen een teachertraining in Portugal op haar pad kwam was de keuze snel gemaakt. Andriette ziet dit als een cadeau. Een cadeau dat ze ook graag over wilt brengen op anderen!

IMG_4864.png

JITSKE STEENAART

Yogadocent

Sinds haar eerste les Bikram Yoga in 2012 is Jitske altijd blijven terugkeren naar deze yoga in de hot room. Daar leerde ze dat yoga niet zozeer gaat om de houdingen, maar om je houding. Jezelf met nieuwsgierigheid en zonder oordeel observeren. In 2019 besloot ze haar yogapad te verdiepen en volgde ze de Teacher Training in de VS. Sindsdien geeft ze les en draagt ze met liefde de passie voor Bikram Yoga over aan anderen. In haar lessen wil Jitske ruimte creëren om jezelf zonder oordeel en met nieuwsgierigheid te observeren.

Gert-foto_edited.jpg

GERT MASSING

Yogadocent

Bij Gert kwam bij yoga op zijn pad, omdat hij opzoek was naar een betere relatie met zijn lichaam. De dag dat Gert zijn eerste lessen deed bij Home of Yoga, werd het zaadje om zelf ook les te gaan geven, snel geplant en heeft hij de tapasya-opleiding gevolgd en achtereenvolgens ook de opleiding tot yogadocent in de bikrammethode in Portugal.

Al snel kwam hij erachter dat een gezond lichaam nauw verbonden is met het welzijn van zijn emoties. Deze twee aspecten zijn onafscheidelijk in yoga en dat maakt dit vak zo uitdagend voor Gert. “De uitdaging zit hem niet in de moeilijkheidsgraad van de houding maar om eerlijk naar jezelf te blijven.”

1923803_21180611325_2675_n.jpg

SHERIE VAN DEN WIJNGAARD

Yogatherapeut en gastdocent

Sherie geeft les en beoefent yoga sinds 1992 en werd in 1997 uitgenodigd in Bangalore, India.Ze ronde haar studie Vinyasa Krama en yogatherapie een jaar later af. In 1998 begon ze met bikramyoga. Ze heeft gewerkt met topatleten, tieners met problemen en ouderen. Sherie gelooft dat yoga er voor iedereen is als een methode om zich te bevrijden van lijden.Sherie zet het doceren van yoga als het "8-limb system" voort en ondersteunt scholen, docenten en studenten over de hele wereld.Yoga heeft haar een manier gegeven om anderen te dienen met onvoorwaardelijke liefde.

birgittafoto.jpg

BIRGITTA JANSEN

Yogadocent

Van jongs af aan was Birgitta kind aan huis bij de balletschool en in het theater. Eerst als leerling, later als docent. Daardoor schoof het ‘zelf blijven leren’ naar de achtergrond. Tot een deelnemer uit haar BodyBalance-les Birgitta meenam naar een Bikram yoga les (bij Bas!). Hoe kon het dat zo’n heftige, hete en zich steeds herhalende serie van houdingen zo geweldig voelde? Via Bikram kwam ook Tapasya yoga op haar pad. Duidelijkheid, plezier en de aandacht bij wat wel kan in plaats van wat (nog) niet lukt: dat is wat je in een les bij Birgitta kunt verwachten.

Scherm­afbeelding 2024-03-13 om 15.03.44.png

CAROLINE WARMELS

Pilatesdocent

Carolines reis naar de wereld van pilates begon drie jaar geleden tijdens de pandemie. Als zorgprofessional herkende Caroline al snel de diepgaande voordelen die pilates voor haar lichaam, kracht en geest bracht.

Gedreven door de wens om deze transformerende voordelen te delen, besloot Caroline pilatesdocent te worden. Ze gelooft heilig in de kracht van pilates voor herstel na een operatie en het behouden van de conditie tijdens behandelingen. Caroline heeft een passie voor het inspireren van anderen om pilates te omarmen als een holistische benadering om het lichaam te versterken en de geest te voeden.

markfoto.jpg

MARK VAN DE LEUR

Yogadocent

Mark is sinds 2002 gepassioneerd bezig met gezondheid en vitaliteit. In 2010 begon zijn yogareis te India welke voornamelijk werd gedreven door de wens yoga volledig te omarmen en de essentie van yoga ontrafelen. Naast zijn yoga-avonturen, kwam Mark ook in aanraking met koude trainingstechnieken, mindfulness, yin yoga, yoga nidra en de uitdaging met hot yoga. Het lesgeven in de bikrammethode heeft hem veel gebracht. Deze vorm van yoga is heel eerlijk, confronterend maar ongelooflijk waardevol om te voelen, ervaren en beleven. Mark heeft ervaren hoe deze en andere yogavormen een transformatie teweeg kan brengen bij jezelf.

ivaylofoto.jpg

IVAYLO STOYCHEV

Yoga- en pilatesdocent

In 2017 volgde Ivaylo voor het eerst een yogales en sindsdien is hij niet meer gestopt!

Voordat hij naar Nederland verhuisde, begon hij zijn yogareis in Groot-Brittannië, waar hij 10 jaar woonde. Voordat hij naar Engeland verhuisde, werkte Ivaylo ook ruim 10 jaar als professionele danser in Bulgarije.

Yoga stelde hem in staat een kant van zichzelf te ontdekken waarvan hij nooit wist dat die bestond. Hij werd een toegewijde beoefenaar en kort daarna een leraar. Alle verbazingwekkende voordelen van welke vorm van yoga of pilates dan ook hadden ongelooflijk genezende effecten op hem, zowel mentaal als fysiek. Het delen van deze magie is de reden waarom hij leraar werd.

Ivaylo's doel voor iedereen die zijn les bijwoont, is om zich beter, gelukkiger en sterker te voelen!

bottom of page