top of page
avatars-000297084389-6ctqtv-t500x500_edi

PETROS LYMPERTAS

Yoga- en pilatesdocent

Tekstje over Petros komt binnenkort!

IMG_4864.png
Luuk.jpg

LUUK VAN DEN BROEK

Yogadocent

Luuk beoefent yoga sinds 2018. Aanvankelijk om flexibiliteit terug te krijgen. Het bleek een gamechanger. Hij merkte dat lichaam en geest nauw verbonden zijn en dat yoga meer positieve effecten op beide heeft dan flexibiliteit alleen. Die ervaring wil hij graag delen met anderen. In 2021 rondde hij zijn docentenopleiding af.Naast docent hot yoga, is Luuk vinoloog, Reiki healer en gepassioneerd hobby chef.

DIT ZIJN JE DOCENTEN

Jouw experts voor je yogalessen

We hebben een kwalitatief mooi team van docenten voor jou. We blijven ons versterken door bijscholing, het werken aan onze eigen yogapractice en het in contact blijven met wat er buiten onze muren afspeelt.

Kennis, kwaliteit en interesse in jou zijn onze drie speerpunten en grondbeginselen voor een goede yogales.

bas dorlandt bikram hot yoga docent teac

BAS DORLANDT

Eigenaar Home of Yoga

Bas heeft jarenlang als professioneel danser en choreograaf gewerkt in binnen- en buitenland. In 2004 heeft hij zijn eerste yogales gevolgd en sindsdien is yoga niet meer weg te denken uit zijn leven. Na het behalen van zijn docentendiploma in Los Angeles in 2013 is hij fulltime docent bikramyoga, hathayoga en Vinyasa Krama. Hij heeft lesgegeven in Utrecht, Amsterdam, Los Angeles, San Francisco, Warschau en Bali. Het hebben van een eigen yogaschool leert hem hoe mooi het is om anderen het inzicht te geven om gelukkiger en gezonder te worden. Hij zet zich dan ook ten zeerste in om yoga in Den Bosch stevig op de kaart te zetten.

avatars-000297084389-6ctqtv-t500x500_edi

PETROS LYMPERTAS

Yoga- en pilatesdocent

Petros ontdekte yoga 20 jaar geleden op een klein Grieks eiland en sindsdien werd hij verliefd op yoga en sindsdien is hij niet meer gestopt met oefenen. In 2011 verhuisde hij naar Nederland en volgde hij verschillende lerarenopleidingen als Vinyasa Flow, Hot Hatha, Restorative Yoga en Pilates.

Petros' lessen zijn speels en leuk omdat hij je probeert weg te halen van de stress van de dagelijkse routine en je ontspannen en verfrist te laten voelen. Hij verwelkomt mensen van alle leeftijden, vormen en fysieke capaciteiten. Zijn concept is dat yoga draait om innerlijke rust en stabiliteit en dat je je op je gemak voelt. Hij moedigt je onderweg aan tijdens je yoga practice om je te helpen blijven groeien en je lichaam en geest weer op te laden.

portret AD Yoga.jpg

ANDRIETTE DOBBELSTEEN

Yogadocent

Andriette was meteen verkocht aan Hot Yoga nadat ze de eerste lessen gevolgd had bij Home of Yoga. Na altijd veel diversiteit aan sport te hebben beoefend kwam hier voor haar alles samen: beweging, lenigheid, kracht en ontspanning vielen in elkaar. Met een druk bestaan als ondernemer en een gezin is dit dè plek waar ze tot zichzelf kan komen. Deze verandering sindsdien is goed voelbaar voor haar, zowel fysiek als mentaal. Toen een teachertraining in Portugal op haar pad kwam was de keuze snel gemaakt. Andriette ziet dit als een cadeau. Een cadeau dat ze ook graag over wilt brengen op anderen!

IMG_4864.png

JITSKE STEENAART

Yogadocent

Sinds haar eerste les Bikram Yoga in 2012 is Jitske altijd blijven terugkeren naar deze yoga in de hot room. Daar leerde ze dat yoga niet zozeer gaat om de houdingen, maar om je houding. Jezelf met nieuwsgierigheid en zonder oordeel observeren. In 2019 besloot ze haar yogapad te verdiepen en volgde ze de Teacher Training in de VS. Sindsdien geeft ze les en draagt ze met liefde de passie voor Bikram Yoga over aan anderen. In haar lessen wil Jitske ruimte creëren om jezelf zonder oordeel en met nieuwsgierigheid te observeren.

Gert-foto_edited.jpg

GERT MASSING

Yogadocent

1923803_21180611325_2675_n.jpg

SHERIE VAN DEN WIJNGAARD

Yogatherapeut en gastdocent

Sherie geeft les en beoefent yoga sinds 1992 en werd in 1997 uitgenodigd in Bangalore, India.Ze ronde haar studie Vinyasa Krama en yogatherapie een jaar later af. In 1998 begon ze met bikramyoga. Ze heeft gewerkt met topatleten, tieners met problemen en ouderen. Sherie gelooft dat yoga er voor iedereen is als een methode om zich te bevrijden van lijden.Sherie zet het doceren van yoga als het "8-limb system" voort en ondersteunt scholen, docenten en studenten over de hele wereld.Yoga heeft haar een manier gegeven om anderen te dienen met onvoorwaardelijke liefde.

bottom of page