DIT ZIJN JE DOCENTEN

Jouw experts voor je yogalessen

bas dorlandt bikram hot yoga docent teac

BAS DORLANDT

Eigenaar Home of Yoga

Bas heeft jarenlang als professioneel danser en choreograaf gewerkt in binnen- en buitenland. In 2004 heeft hij zijn eerste yogales gevolgd en sindsdien is yoga niet meer weg te denken uit zijn leven. Na het behalen van zijn docentendiploma in Los Angeles in 2013 is hij fulltime docent bikramyoga en heeft lesgegeven in Utrecht, Amsterdam, LA, San Francisco en Warschau. Het starten van een eigen yogaschool leert hem hoe mooi het is om anderen gelukkiger te maken. Hij zet zich dan ook ten zeerste in om yoga in Den Bosch op de kaart te zetten.

francesca_thompson.jpg

FRANCESCA THOMPSON

Yogadocent

Francesca trained as a musician before she came to yoga- or rather, yoga came to her- only reluctantly in 2010, not expecting it to change her or her life so entirely. She did the Bikram yoga teacher training in 2013, and in 2018 completed the Iyengar yoga teacher training in Amsterdam. Francesca studies with Sherie van den Wijngaard and teaches at several schools in the Netherlands. She is grateful to have found a teacher and a path, and to be able to serve others through yoga.

IMG_4864.png

JITSKE STEENAART

Yogadocent

Sinds haar eerste les Bikram Yoga in 2012 is Jitske altijd blijven terugkeren naar deze yoga in de hot room. Daar leerde ze dat yoga niet zozeer gaat om de houdingen, maar om je houding. Jezelf met nieuwsgierigheid en zonder oordeel observeren. In 2019 besloot ze haar yogapad te verdiepen en volgde ze de Teacher Training in de VS. Sindsdien geeft ze les en draagt ze met liefde de passie voor Bikram Yoga over aan anderen. In haar lessen wil Jitske ruimte creëren om jezelf zonder oordeel en met nieuwsgierigheid te observeren.

avatars-000297084389-6ctqtv-t500x500_edi

PETROS LYMPERTAS

Yoga- en pilatesdocent

Tekstje over Petros komt binnenkort!

Hotyoga_fhtk_zwartwit_edited.jpg

IRIS TRIENEKENS

Yogadocent

Iris studeerde psychologie en beoefent sinds tien jaar yoga en meditatie. In 2012 kwam zij voor het eerst in aanraking met bikramyoga en was meteen 'hooked'. Tijdens reizen naar Australië, Nieuw Zeeland en Hawaii weet ze dan ook altijd een bikramschool te vinden om haar beoefening te continueren. Voor haar omvat de 90 minuten practise en 26 houdingen haar holistische levensvisie waarin psychologie, fysiologie en spiritualiteit samenkomen. Iris deed in 2016 haar Yoga Teacher Training in Amsterdam en vindt in het lesgeven van haar passie, voldoening, plezier en inspiratie. 

1923803_21180611325_2675_n.jpg

SHERIE V.D. WIJNGAARD

Yogatherapeut en gastdocent

Sherie geeft les en beoefent yoga sinds 1992 en werd in 1997 uitgenodigd in Bangalore, India.Ze ronde haar studie Vinyasa Krama en yogatherapie een jaar later af. In 1998 begon ze met bikramyoga. Ze heeft gewerkt met topatleten, tieners met problemen en ouderen. Sherie gelooft dat yoga er voor iedereen is als een methode om zich te bevrijden van lijden.Sherie zet het doceren van yoga als het "8-limb system" voort en ondersteunt scholen, docenten en studenten over de hele wereld.Yoga heeft haar een manier gegeven om anderen te dienen met onvoorwaardelijke liefde.