top of page

SUMMER-PRACTICE

10 GOEDE REDENEN

Zomer: hup naar buiten! Maar wel na je yogales…

Yoga is een zelfhelende levensfilosofie met ontelbare medische en therapeutische voordelen. Yoga beoefen je dan ook het hele jaar door om je het hele jaar goed te voelen. Nu de zomer op haar hoogtepunt is en de natuur werkelijk ontploft van prana (levenskrsacht) gaan we allemaal lekker naar buiten, maar vergeet je yogales niet, je reset, je zelf-genezing, je ontstressing, je gezond-blijven.

Tien goede redenen nu het zomer is door te gaan met onze yogalessen: 

  1. Je acclimatiseert het lichaam om beter tegen de warme dagen - die komen gaan - te kunnen. 

  2. Wordt sterker en krachtiger voor je buitenactiviteiten en brengt spieren weer op lengte. 

  3. Krijg die mooie lijn voor in je badkleding en voel je zelfverzekerder omdat yoga je goed doet voelen. 

  4. Detox! Misschien drink je vaker een wijntje op een terras, geen probleem, je ontgift sneller en effectiever met hot yoga: sweat, stretch and compress it out! 

  5. Drink! Water! Hot yoga moedigt je aan gehydrateerd te blijven en zo gezonder in je lijf te zitten. Je huid gaat stralen en je lichaamstemperatuur wordt beter gereguleerd. 

  6. Adem! Hot yoga bevordert de kwaliteit van ademhalen. Veel mensen zijn buiten, je bent op zoek naar een parkeerplek aan het strand, een tafeltje op dat volle terras, koffer te vol gepakt, noem maar op: minder stress door betere ademhaling. Hot yoga leert je beter om te gaan in stressvolle situaties. 

  7. Verwen jezelf in de zomer! Meer tijd voor jou! De yogales is voor jou en jou alleen. Meer quality-time voor jou en je gezondheid. 

  8. De zomermaanden zijn vaak drukker: kom naar de kalme yogaschool aan de Vughterstraat en geniet van de rust en kalmte die we hier hebben gecreëerd.

  9. Keep up your practice! Een regelmatige beoefening van onze yogalessen het hele jaar door geeft je meer resultaat en meer constant goed-voelen. 

  10. Inspireer jezelf! Kom naar de yogaschool en laaf jezelf met lieve, aardige en gepassioneerde mensen die allemaal bij ons komen. Wij willen je met veel liefde lesgeven zodat je weer naar buiten kunt met al je goedheid om de samenleving een klein stukje beter te maken.

yogaindezomer 2.jpg
bottom of page