top of page

ONTSPANNINGSMASSAGE

NU IN ONZE EIGEN MASSAGERUIMTE!

Ontspanningsmassage en Aromatherapie

 

'Ga liggen op je rug in Savasana'  Savasana staat voor ontspannen, en als je weleens een yogales volgt weet je hoe belangrijk de Savasana kan zijn. Maar ontspannen moet je niet enkel tijdens een yogales, ook in het dagelijks leven is het belangrijk dat je jezelf even een moment van rust gunt. 

Het moment waarin jij helemaal centraal staat.

 

Een massage is een van de oudste, beste én gezondste manieren om even helemaal te ontspannen.

Even uit je hoofd en terug in het lichaam, dat is het doel van een ontspanningsmassage. 

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in de voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. Een ontspanningsmassage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

 

Uitzonderlijk aan deze massage is dat naast zachte handgrepen en strijkingen, gebruik gemaakt wordt van bamboe massage stokken. De bamboe stokken zijn glad gepolijst en vinden hierdoor op een zachte manier hun weg naar de diepst gelegen spieren. 

 

Aromatherapie

Om optimaal te ontspannen wordt er tijdens deze massage alleen warme, natuurlijke olie gebruikt.

De olie wordt geperst en gedistilleerd uit zaden, bloemen, bomen en wortels. De olie die daarbij vrijkomt bevat de werkzame bestanddelen.

De geur van de olie beïnvloedt de gemoedstoestand, en de werkzame bestanddelen  zorgen voor een hernieuwde balans in het lichaam. Tevens voedt de olie de huid, zodat deze weer zacht en soepel zal worden.

 

We nemen graag de tijd voor je en bespreken voorafgaand aan de massage hoe jouw behandeling er uit gaat zien.

Ontspanningsmassage (2).jpg
bottom of page