top of page

HOTSTONEMASSAGE

NU IN ONZE EIGEN MASSAGERUIMTE!

Een Hotstonemassage is een eeuwenoude ontspannende lichaamsmassage, in Azie en India waren de hotstones de voorlopers van de accupunctuur-naalden.

 

Bij een hotstonemassage wordt gebruik gemaakt van warme basalt stenen. Basalt is oorspronkelijk een hard vulkanisch gesteente dat uiteindelijk in de oceaan beland is.  Door de stroming in de oceaan  hebben ze hun unieke gladde vormen gekregen. De hotstones zijn dus letterlijk gevormd door de 4 elementen:  Aarde, vuur, water en lucht.

 

Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper (tot wel 3 centimeter) in het spierweefsel komen wat de massage behandeling bijzonder effectief en prettig maakt. 

Een hotstonemassage draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De warmte is dus niet alleen prettig, maar ook zeer nuttig.

 

Een hotstonemassage kan geheel naar wens worden opgebouwd en ingedeeld.

De lichaamsdelen delen die behandelt zullen worden zijn:

 

– De voor en achterzijde van de benen en voeten

 

– De hals, het decolleté en gelaat

 

– De rug, nek en schouders (zowel in buik- als rugligging)

 

Wanneer er gekozen wordt voor het gelaat, kan dit afgesloten worden met 'coldstones'

De combinatie van hot en coldstones op het gelaat zorgen voor zichtbaar minder rimpels en geven je een bijzonder frisse blik na de behandeling.

Hotstone (3).jpg
bottom of page