top of page

DETOX-WORKSHOP

ZONDAG 24 MAART

Datum: Zondag 24 maart 2019

Tijdstip: 12.00-14.00u inclusief lunch

Workshopleider: Anna Hecheltjen

Kosten: 20,-

Ons lichaam heeft dagelijks te maken met belastingen. Denk maar eens aan uitlaatgassen, make-up, parfum, bewerkte en geraffineerde voeding of medicijngebruik. Een overbelasting kan leiden tot klachten zoals vermoeidheid en hoofdpijn. Het voorjaar is bij uitstek geschikt om jouw lichaam te helpen ontgiften. Met yoga doe je dat al: je voert via zweet en adem gemakkelijk afvalstoffen af. Maar wat kun je met voeding doen?

Over de workshop:

 

De workshop begint met een heerlijke lichte en gezonde lunch. Op die manier beleef je hoe een detox-maaltijd eruit kan zien. Tijdens de detox-workshop worden de volgende onderwerpen aangeraakt:

  • Wat is reinigen/ wat is ontgiften?

  • Wanneer wel/ wanneer niet?

  • Wat zijn de voordelen/ verschijnselen?

  • Wat kun je zelf doen?

 

Geef je voor donderdag 21 maart 12 uur op voor de lunch. Op die manier kan er gegarandeerd worden dat er ook voor jou een lunch klaar staat.

De lunch is 100% biologisch en vegetarisch!

courgettespagettimetovenschaal.jpg
waldorfsalade.jpg

Doe ook mee aan de sapdagen:

Na de workshop begin je een paar dagen met verantwoord afbouwen. Op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 maart doe je mee met de sapdagen. Schrijf je tijdig in en doe mee. Drink 3 dagen alleen maar sappen of combineer met wat vast voedsel. Deze kuur is verantwoord en goed uitgebalanceerd. 

We doen dit met elkaar dus kunnen we elkaar steunen en raadplegen op moeilijke momenten. 

images.jpeg
bottom of page